Reklam Alanı
Reklam Alanı

Üniversiteli Havvanur’un ölümünde ‘uyuşturucu’ iddiası

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA’da, 2 arkadaşıyla gittiği apart otelde fenalaşan hukuk fakültesi öğrencisi Havva Nur Çalışgan (19), hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan genç kızın erkek arkadaşı M.O.Ş. ile M.D., ifadelerinde, ‘şeker’ diye tabir edilen uyuşturucu maddeden 2’şer tane kullandıklarını söyledi. 
Olay, saat 01.00 sıralarında, Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi’ndeki apart otelde meydana geldi. Antalya Bilim Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Havva Nur Çalışgan, erkek arkadaşı M.O.Ş. ve M.D. ile buluşup, apart otele gitti. Burada eğlenen 3 gençten Çalışgan, bir süre sonra fenalaştı. M.O.Ş. ile M.D.’nin ihbarıyla olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin hemen müdahalede bulunduğu Havva Nur Çalışgan, yaşamını yitirdi. 
Gözaltına alınan M.O.Ş. ve M.D., polis merkezindeki ifadelerinde, ‘şeker’ diye tabir edilen uyuşturucu maddeden 2’şer tane kullandıklarını ve Çalışgan’ın fenalaştığını söyledi. Çalışgan’ın cansız bedeni de otopsi için ambulansla Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
ANNESİ ‘SONU BÖYLE Mİ OLACAKTI’ DİYEREK AĞLADI
Havva Nur Çalışgan’ın cenazesi, otopsinin ardından bugün yakınları tarafından morgdan alındı. Cenaze teslim alındığı sırada sinir krizi geçiren anne Ayşe Çalışgan, “Ben bunca yıl 2 çocuğum için yaşadım. Sonu böyle mi olacaktı? Şimdi bu acıya nasıl dayanacağım?” diyerek gözyaşı döktü.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!