Reklam Alanı
Reklam Alanı

Van’da kadını darbedip, çantasına çalan saldırgan yakalandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Orhan AŞAN/VAN,(DHA)- VAN’ın İpekyolu ilçesinde, kızı ile pazara giden E.D.’yi 3 kilometre takip edip, apartmanın girişinde asansör beklediği sırada darbeden saldırgan, çantasını çalıp, kaçtı. Polis ekiplerince yakalanan saldırgan, tutuklandı.
İpekyolu ilçesinde kızı ile birlikte pazara giden E.D., alışveriş sonrası evine dönmek için yola çıktı. Bu sırada bir kişi, E.D. ve kızını yaklaşık 3 kilometre takip etti. E.D. oturduğu apartmana girdiğinde arkasından gelen şüpheli, kadına saldırdı. Saldırgan, E.D.’nin kolundaki bilezikleri almaya çalıştı. Kendisine direnen E.D.’nin başını duvara vurup, darbeden saldırgan, kadının çantasını alıp, kaçtı. Saldırgan apartmanın merdivenlerinden düşerek hafif yaralandı, sonra da kaçtı.
E.D.’nin ihbarı üzerine olay yerine Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri sevk edildi. Tedavisi olay yerinde yapılan E.D.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda çalışma başlatan Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. 
ÇALDIĞI ÇANTAYI SU KANALINA ATTI
Bölgedeki güvenlik kamerası görüntülerini polis, şüphelinin hırsızlık sonrası çaldığı el çantasına içindeki eşyaları alıp, çantayı su kanalına attığını tespit etti. Polis, şüphelinin saklandığı yeri belirleyip, operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!