Reklam Alanı
Reklam Alanı

Yozgat’a besiciyi gasbeden 3 şüpheliden biri tutuklandı

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA’dan saman almak için Yozgat’a gelen besici Serkan Ö.’nün 12 bin 40 lirasını gasbeden 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Yozgat’ta H.Ç. (41), M.E. (44), ve  M.M. (57) internet üzerinden saman satışı ilanı verdi. Ankara’da yaşayan besici Serkan Ö. (38) ilan üzerine şüphelileri aradı. Pazarlık yaparak şüphelilerle anlaşan Serkan Ö. daha sonra samanları almak üzere Yozgat’a geldi. Yozgat Şehir Hastanesi önünde bekleyen H.Ç., babasının hastanede yattığını ve paraya ihtiyacı olduğunu söyleyerek 12 bin 600 lira kapora alıp, samanların kent girişinde teslim edileceğini söyledi. Bunun üzerine otomobiliyle kent girişinde bekleyen Serkan Ö., iddiaya göre H.Ç., M.E., ve  M.M.’nın saldırısına uğradı. Serkan Ö.’yü darp eden şüpheliler, torpidoda bulunan 12 bin 40 lirayı da alarak kaçtı. Serkan Ö.’nün şikayeti üzerine bölgedeki kamera kayıtları inceleyen polis ekipleri, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheliden H.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, M.M. ve M.E. ise adi kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Görüntü Dökümü
——————
-Şüphelilerin emniyetten çıkarılması

Haber-Kamera: Harun GÖKÇEOĞLU/YOZGAT, (DHA)-

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!