Reklam Alanı
Reklam Alanı

“Zafer Medya Ödülleri” sahiplerini buldu

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Murat DELİKLİTAŞ-İdris TİFTİKÇİ/İSTANBUL,(DHA)-TOPLUMSAL Siyasal Uluslararası Çalışma Merkezi(İSBAM) tarafından düzenlenen ‘Zafer Medya Ödülleri’ sahiplerini buldu. Demirören Haber Ajansı muhabiri Alparslan Çınar da ödüle layık görüldü. 
Azerbaycan ile Ermenistan arasında yaşanan savaşta, Karabağ bölgesindeki etkin çalışmaları nedeniyle İSBAM tarafından ‘Zafer Medya Ödülleri’ne layık görülen gazeteciler törenle ödüllerine kavuştu. Şişli’de bir otelde gerçekleşen törende, saygı duruşunun ardından Türk ve Azerbaycan milli marşları okundu. İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, Azerbaycan’ın verdiği savaş sırasında yanında olmaları nedeniyle gazetecilere teşekkür etti. 
Adıgözelli “Son sözü Azerbaycan ordusu söyledi. Kardeş Türkiye bir bütün olarak, medyası olarak, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Türk ordusu ve milleti Azerbaycan’ın yanında olduğunu gösterdi. Türk basın mensuplarının emeğini dile getirmek istiyorum. Sizin Gence’nin vurulma anında gösterdiğiniz fedakarlık Azerbaycan halkının aklından çıkmayacak” dedi. 
Konuşmaların ardından aralarında Demirören Haber Ajansı muhabiri Alparslan Çınar, CNN Türk muhabirleri Fulya Öztürk ve Enver Kaplan’ın bulunduğu çok sayıda gazeteciye ödülleri takdim edildi.

(FOTOĞRAF)

Reklam Alanı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!