Reklam Alanı
Reklam Alanı

Çinliler lüksü abarttı! Bu otomobil çok konuşulacak!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Çinli otomobil firması Hongqi yeni konsepti L-Concept ile lüks araç çıtasını daha da yukarı çıkarttı. Direksiyonsuz araç oldukça ilgi çekti.

Çoğumuz adını duymamış olsak da Çinli Hongqi‘nin tarihi eskiye dayanıyor. 1958’den beri araç üreten firma Çin’in en eski otomobil üreticilerinden biri konumunda.

Reklam Alanı

İlk çıktığı dönemlerde Çin hükümet yetkilileri için araç üreten Hongqi 1981 yılında battıktan sonra 1990’ların ortalarında yeniden canlandırılmış. O günlerden sonra oldukça gelişmiş ve bugün itibariyle Çin’de satılan 6 farklı sedan ve SUV modeline sahip.

2021 Şangay Otomobil Fuarında ise lüksün dibine vurduğu yeni konsepti L-Concept aracını tanıtan Hongqi aracın 2023‘te üretime geçmesini planlıyor. Son günlerin modası olan dev bir krom ızgara barındıran konseptin ön kısmında en ilgi çekici yönlerinden biri ise aşağıya akıyor gibi görünen led ön farlar.

Arka kısmında da liftback tasarımıyla daha büyük cüsseli görünen otomobilin kat kat tasarlanmış arka farları ilk dikkat çeken detaylardan biri olmayı başarıyor. Arka camın ise tavanla birleşen bir desene sahip olduğunu görüyoruz.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!