Reklam Alanı
Reklam Alanı

DHA muhabiri Mustafa Gümüş’e 2 ödül birden

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

MERSİN, (DHA)- TARIM ve Orman Bakanlığı’nın ’12’nci Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’nda DHA Gülnar muhabiri Mustafa Gümüş, Sarıkeçili Yörükleri’nin göçünü anlatan fotoğrafı ile 2 ödül aldı.
Tarım ve Orman Bakanlığı’nca düzenlenen ’12’nci Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması’na bu yıl 6 kategoride toplam 606 katılımcı, 3 bin 997 fotoğrafla katıldı. Seçici kurul, 19 fotoğrafa ödül verilmesini uygun gördü, 83 fotoğraf da sergi ve albüm çalışması için belirlendi. DHA Gülnar muhabiri Mustafa Gümüş’ün çektiği fotoğraf, ‘Çiftçi ve Üretici Özel Ödülü’nün yanı sıra ‘Tarım ve Orman Bakanlığı Özel Ödülü’ne layık görüldü. Gümüş’ün ayrıca ‘Bulgur Kaynatma’ isimli fotoğrafı da sergiye seçildi.
İki ödül birden alan Mustafa Gümüş, “Böyle bir yarışmada ödül almak benim için ayrı bir gurur. 2013 yılından bu yana ‘Yörüklerin İzinde’ adı altında fotoğraf çalışması yapıyorum. Yörük kültürünün tanıtımı ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında fotoğraf sergim oldu. Yörük kültürün ve Gülnar ilçemizin tanıtımına katkı sunmak benim için ayrı bir gurur” dedi.

FOTOĞRAFLI

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!