Reklam Alanı
Reklam Alanı

Göztepe’de Halil seferberliği

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Onur ATIŞ / İZMİR (DHA) – Süper Lig’de geçen hafta deplasmanda Kasımpaşa’yı 2-1 yenerek 4 maçlık galibiyet hasretine son veren Göztepe, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacağı Trabzonspor müsabakasına iddialı hazırlanırken gözler Halil Akbunar’a çevrildi. Kasımpaşa maçında dizinden sakatlanıp 40’ncı dakikada oyundan çıkan tecrübeli futbolcunun henüz iyileşmediği ve takımla antrenmanlara çıkamadığı bildirildi. Göztepe sağlık ekibinin Halil’i maça yetiştirebilmek için yoğun bir çaba sarf ettiği ifade edildi. Takımın en önemli kozlarından olan kaptan Halil’in büyük olasılıkla Trabzonspor karşısında forma giyemeyeceği vurgulandı. Teknik direktör Nestor El Maestro’nun Halil’in oynayamama durumuna karşı Lourency’i hazır tuttuğu ifade edildi. 
Sırp teknik adamın namağlup lider Trabzonspor’a karşı hücum ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkmayı planladığı belirtildi. Trabzonspor’dan çekinmeyen Maestro’nun forvette yine Jahovic ve Ndiaye ikilisiyle gol arayacağı, orta sahada da bir dizi değişiklikler yapacağı kaydedildi. Kasımpaşa maçında jeneriklik bir gole imza atan Tijanic’i 11’de düşünen Maestro’nun Yalçın’ı kenara çekebileceği öğrenildi. Savunmada da rotasyon yapması beklenen 38 yaşındaki teknik adamın cezası sona eren Arslanagic’i Kahraman’ın yerine görevlendireceği, Atınç’ı ise yedeğe çekmeyeceği gelen haberler arasında. Göztepe’de taraftarlar ise stadın koronavirüs pandemisi nedeniyle uygulanan yüzde 50’lik kapasitesini tamamen doldurup tribün şov yapmayı planlıyor.

(FOTOĞRAFLI)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!