Reklam Alanı
Reklam Alanı

Grekoromen güreş milli takımı Avrupa ikincisi

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

ANKARA,(DHA)-Polonya’nın başkenti Varşova’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen stilde güreşçilerimiz son günde 1 gümüş 1 bronz madalya kazandı. Toplamda 5 madalya kazanan grekoromen güreş milli takımı Avrupa ikincisi oldu.  

Şampiyonanın son gününde mindere çıkan 60 kiloda Kerem Kamal Ukrayna’lı Viktor Petryk’e 5-1 ve Belarus Artsiom Katsar’ı 7-2 yenerek çıktığı finalde Dünya şampiyonu Rus Sergey Emelin’e  yenilerek Avrupa ikincisi oldu. Bu arada milli güreşçi ilk devrede yaptığı 4 puan önce verildi ama Rusların etmesi sonucu  puanlar haksız bir şekilde  geri alındı. Bu gün mindere çıkan bir diğer güreşçimiz 67 kg’da  Murat Fırat ise   Rus asıllı İtalyan rakibi Zaur Kabaloev’i 3-1 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu ve bronz madalya  kazandı.

Grekoromen stilde Rıza Kayaalp altın, Ekrem Öztürk, Kerem Kamal, ve Yunus Emre Başar gümüş, Murat Fırat bronz olmak üzere toplam 5 madalya kazanan grekoromen güreş milli takımı Avrupa ikincisi oldu. Grekoromen stilde şampiyon Rusya olurken, Gürcistan üçüncü sırada yer aldı.

(FOTOĞRAFLI)

Reklam Alanı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!