Reklam Alanı
Reklam Alanı

Teknolojioku gözünden Yeni Dacia Duster!

Reklam Alanı
featured
service
Reklam Alanı

Teste gelen yeni nesil Dacia Duster otomobili sizler için fotoğrafladık. İşte en güzel fotoğraflarla Yeni Dacia Duster.

Yenilenen ve daha modern bir görünüme kavuşan Dacia Duster’ın en önemli güncellemesi renk seçenekleri arasında oldu. Arizona Kırmızı isimli yeni renk son dönemde birçok otomobilde gördüğümüz bakır kırmızının biraz koyu hali.

Teknolojioku olarak test etme imkanı bulduğumuz yeni nesil Dacia Duster’ın videosundan önce fotoğraflarını çekerek sizlerle paylaşmak istedik. Aracın birçok detayını bu fotoğraflarda bulabilirsiniz. Her bir fotoğraf için özel olarak hazırladığımız yazılar da sizlere yeni araçla ilgili bilgi verecek.

Reklam Alanı

Duster’ın önden bakıldığında en önemli yeniliği LED gündüz farları oluyor. İlk kez bir Dacia modelinde LED far kullanılıyor ve bu aracın şıklığına önemli oranda katkıda bulunuyor. Y formuna sahip bu farlar gündüz görülmesini de artırıyor.

Aracın önü SUV kategorisinin izlerini taşıyor ve yerden yüksek arabayı daha da heybetli gösteriyor. İki parçalı ve renkte tasarlanan ön tampon çıkıntısı yukarı ızgaraya kadar devam ediyor.

Duster yandan da yine heybetli görünüyor. Opsiyon olarak alınabilen 16 ya da 17 inçlik jantlar bu heybete önemli oranda katkı sağlıyor.

Y formundaki gündüz farklarının yakından görünümü.

Kaynak: Teknolojioku

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Reklam
Reklam
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Haberolduk.com - Son Dakika Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!